Ambachtelijke Sierstrips

Wanneer u in ons assortiment een keuze heeft gemaakt welk ambachtelijk witje het beste bij u past, dan heeft u ook de gelegenheid om hier een bijpassende sierstrip bij te kopen.

Deze sierstrips worden op dezelfde ambachtelijke wijze gemaakt en kunnen gebruikt worden tussen de witjes of als afsluiting van uw tegelwerk.

Hieronder volgt een overzicht met 4 sierstrips waar u uit kunt kiezen.

Sierstrip 1

sierstrip 1
Deze ambachtelijke Sierstrip 1 heeft een klein opstaand randje aan de onderzijde en een mooie bolling aan de bovenzijde.

Een prachtige aanvulling!

Sierstrip 2

sierstrip 2
Sierstrip 2 geeft net dat beetje extra aan het tegelwerk dat u soms zoekt. Deze eenvoudige bolle sierstrip is prachtig te gebruiken tussen, of als afsluiting van uw tegelwerk. Deze sierstrip 2 wordt op dezelfde wijze geproduceerd als onze ambachtelijke, oud Hollandse Friese witjes en zijn dan ook een schitterende aanvulling.

Een kleine elegante sierstrip!

Sierstrip 3

sierstrip 3
Onze ambachtelijke Sierstrip 3 heeft een prachtige authentieke vorm. De kleine en de grote bolling in deze sierstrip geven uw tegelwerk net dat beetje extra wat het soms nodig heeft. Deze sierstrip is schitterend tussen of als afsluiting van uw tegelwerk.

Prachtig authentiek!

Sierstrip 4

sierstrip 4
Voor wie een sierlijke sierstrip zoekt met een minimalistische uitstraling is er de Sierstrip 4. Deze prachtige sierstrip heeft een vlak oppervlak en een kleine bolling. Deze sierstrip is schitterend te combineren met onze ambachtelijke, oud Hollandse Witjes. Gebruik deze sierstrip 4 tussen, of als afsluiting van uw tegelwerk. Het geeft uw tegel project net dat beetje extra.

Minimalistisch en elegant!

Heeft u een keuze kunnen maken welke sierstrip goed bij de ambachtelijke witjes die u op het oog heeft pas? U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Bekijk ons Assortiment