Witjes Tegels

Als u op zoek bent naar witte tegels en u wilt geen standaard tegels gebruiken, dan zijn onze ambachtelijke Witjes misschien wel precies de tegels die u zoekt. Deze oer Hollandse tegels zijn een prachtig voorbeeld van schitterend handwerk, met een prachtig sfeervol product als gevolg.

Witjes Tegels

Onze Witjes worden tegel voor tegel op ambachtelijke wijze geproduceerd en hebben daardoor een bijzondere en sfeervolle uitstraling. Met name het formaat, de kleurschakeringen en de spijkergaatjes spelen hier een grote rol in.

Waar plaatst u onze Witjes

Witjes zijn bijzondere tegels die op veel plaatsen een bijzondere toevoeging kunnen zijn voor uw interieur. De meest voorkomende plaatsen zijn vaak boven de keuken, in het toilet en in de badkamer. Dit zijn dan ook bij uitstek de plaatsen waar deze “Witjes” enorm mooi tot hun recht komen.

Échte Witjes

Wij verkopen alleen de échte oud Hollandse Friese Witjes, welke in Friesland voor ons gemaakt worden. Hier worden deze prachtige tegels met liefde voor het vak gemaakt door een Friese familie die dit met de paplepel ingegoten heeft gekregen.

Naast de verschillende kleurtinten en afwerkingen die wij aanbieden kunt u uw tegels “Witjes” ook laten beschilderen. Het beschilderen vindt plaats in Friesland bij kunstenaars die wij hiervoor uitgekozen hebben. Deze kunstenaars zijn gespecialiseerd in het reproduceren van oude tegeltableaus.