Getrommeld Hardsteen

Hardsteen is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Enkele voorbeelden zijn: Gezaagd, gezoet, handmatig verouderd en ook getrommeld.

getrommeld Chinees hardsteen

Het trommelen van hardsteen gebeurt machinaal. Door deze handeling worden de zijkanten van de hardsteen tegels verouderd en afgerond. Na het trommelen van de hardsteen heeft de tegel een authentieke uitstraling. De getrommelde hardsteen tegels geven een nieuwe vloer het karakter van een oude hardstenen vloer. Hierdoor wordt deze afwerking ook veel gebruikt in oude en historische panden. Maar ook in een nieuw huis, dat vraagt om wat extra sfeer, ligt deze getrommelde hardsteen prima op zijn plaats.

Vdh-vd.nl gaat nog iets verder in het creëren van sfeer. Wij laten onze hardsteen tegels eerst zoeten, daarna trommelen en vervolgens nog eens zoeten. Hierdoor krijgt de vloer de perfecte authentieke uitstraling. Daarnaast behoudt de hardsteen door het zoeten zijn mooie kleur. En wat ook niet onbelangrijk is voor hardsteen, de vloer blijft door de laatste zoetlaag mooi gesloten voor vuil. 🙂

Wij noemen hem de Chinese “antic” Hardstone.

Deze afwerking is gebaseerd op de jarenlange ervaring met oude vloeren van John van den Heuvel. Die er uiteindelijk in is geslaagd om een afwerking te creëren die zowel sfeer als kwaliteit garandeert!

Wilt U de Chinese “antic” Hardstone in het echt komen bekijken? Kom dan gerust eens langs bij John in onze showroom.