Harappa Stone Grey

De Harappa Stone Grey is een zeer karakteristieke vloer. Door de mooie rustieke grijstinten van deze Harappa Stone Grey is dit een vloer die zeer geliefd is onder artistieke en kunstzinnige mensen.

Deze Harappa Stone Grey is door zijn grijze kleur soms ook de perfecte oplossing voor mensen die de Harappa Stone Black te donker vinden voor bepaalde ruimtes.

Verwerken van de Harappa Stone Grey

Wanneer u kiest voor de Harappa Stone Grey, is het erg belangrijk dat deze tegels gelegd worden door iemand die hier ruime ervaring mee heeft. Deze tegels verschillen in dikte en het is zaak dat de tegelzetter hier raad mee weet. Uiteraard hebben wij deze specialisten voor u, zodat u zich hier geen zorgen om hoeft te maken.

Het onderhoud van de Harappa Stone Grey

De Harappa Stone Grey vraagt eigenlijk weinig onderhoud. Wanneer u deze vloer onderhoud met een geschikte zachte zeep, is dit al voldoende om uw Harappa Stone Grey vloer in topconditie te houden.

Wilt u uw vloer toch extra beschermen? Of wilt u weten wat de beste behandeling is voor de Harappa Stone Grey in bijvoorbeeld de badkamer? Kijk dan op onze onderhoudspagina.

Onze Harappa Stone Grey

Als onze Harappa de groeve in India verlaat, worden onze Harappa tegels al onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u alleen het beste materiaal krijgt bij Harappastone.nl. Voeg hier één van onze gespecialiseerde tegelzetters aan toe en u heeft een schitterende vloer voor het leven!