Harappa Vloer

Wanneer u op zoek bent naar een rustieke en sfeervolle vloer, dan is een Harappa vloer misschien wel precies wat u zoekt. Harappa vloeren zijn prachtig verouderd en hebben weinig kleurnuances, waardoor de Harappa vloer toch zijn rustige karakter behoudt. Zeker in de wereld van de oude bouwmaterialen is dit een zeer geliefde vloer.

Het leggen van een Harappa vloer

Het leggen van een Harappa vloer is een vak apart. Doordat deze tegels in dikte en soms zelfs in maat verschillen, is het leggen van een Harappa vloer iets dat het beste door een specialist uitgevoerd kan worden. Uiteraard hebben wij deze specialisten voor u, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van het legwerk.

Het onderhoud

Een Harappa vloer vraagt weinig onderhoud. Enkel een geschikte zachte zeep is al voldoende om deze vloer in topconditie te houden. Toch zijn er gevallen waarin wij adviseren de Harappa tegels te impregneren. Dit geldt vaak voor natte ruimtes zoals de badkamer, toilet en keuken.

Kwaliteit

Een Harappa vloer is niet zomaar een vloer. Dit is een vloer die voor het leven gelegd wordt. Juist daarom is het erg belangrijk dat u een Harappa vloer koopt uit de juiste groeves. Bij Vdh-vd.nl vindt u alleen het beste materiaal uit de groeven. Door strenge kwaliteitscontroles in het land van herkomst, weten wij zeker dat u alleen het beste krijgt.