Harappa Vloertegels

Wanneer u uw oog heeft laten vallen op Harappa vloertegels, is het natuurlijk belangrijk dat u de juiste informatie krijgt over deze vloertegels. Op Vdh-vd.nl vindt u alle denkbare informatie die handig kan zijn wanneer u overweegt Harappa vloertegels te gaan kopen.

Harappa vloertegels leggen

Harappa vloertegels worden +/- gekalibreerd. Dit wil zeggen dat de tegels wel bewerkt worden om de dikte te beperken, maar dat er altijd dikteverschil in blijft zitten. Laat de Harappa vloertegels dan ook bij voorkeur leggen door iemand die hier ruime ervaring mee heeft. Zo voorkomt u hoogteverschillen.

Harappa vloertegels onderhoud

Harappa vloertegels vragen niet veel onderhoud. Wanneer deze vloertegels in natte ruimtes verwerkt worden, raden wij onze klanten de Harappa tegels te impregneren. Een natte ruimte is bijvoorbeeld douche of toilet.

Wanneer u de tegels echter in andere ruimtes gaat leggen, kunt u de vloer gemakkelijk onderhouden met een voedende zachte zeep.

Voor meer informatie over het reinigen, schoonmaken en beschermen van Harappa vloertegels kunt u o.a terecht op de Harappa Stone-pagina.