Hardsteen maatwerk

Hardsteen is een duurzaam product. Historische huizen en bouwwerken zijn hier het bewijs van. Daarnaast geeft hardsteen een bouwwerk meer aanzicht. Ook in de hedendaagse bouw wordt er veel gebruik gemaakt van hardsteen. Denk hierbij aan hardsteen dorpels, raamdorpels, afdekplaten en bijvoorbeeld hardsteen hoekstukken voor in metselwerk.

Het enige nadeel van hardsteen is vaak de prijs. Doordat de Belgische hardsteen erg duur is praat u al snel over grote bedragen. Daarnaast zijn de arbeidskosten in Nederland en Belgie zo hoog, dat bij het maken van hardsteen maatwerk veel mensen afhaken.

Om het gebruik van hardsteen in de bouw te stimuleren heeft goedkoophardsteen.nl een service bedacht die het gebruik van deze natuursteen voor iedereen weer aantrekkelijk maakt.

Betaalbaar maatwerk, maken we samen.

Bent u geïnteresseerd in maatwerk? Neem dan contact met ons op via het contact / offerte formulier op deze website. Geef in uw bericht aan dat u interesse heeft in maatwerk.

Zodra wij uw aanvraag binnenkrijgen sturen wij u een handleiding. Op deze lijst staat hoe u de aanvraag in moet dienen bij ons. Dit betreft simpele tekeningen en de juiste maten. Niets ingewikkelds 🙂

Zodra wij uw aanvraag volledig binnen hebben, vragen wij de prijs op bij onze fabriek in China. Op basis van deze prijzen krijgt u een vrijblijvende offerte van ons.

Let op! Houd rekening met een levertijd van +/- 2 maanden.

Uw geduld wordt zeker beloond! U bespaart via Vdh-vd.nl al snel honderden tot duizenden euro’s !

Hieronder ziet u wat voorbeelden van (Chinees) hardsteen maatwerk, gemaakt door Vdh-vd.nl
Hardsteen raamdorpels
hardsteen hoekstukken en afdekplaten
hardsteen afdekplaten
hardsteen maatwerk