Hardsteen Showroom

Vdh-vd.nl heeft de hardsteen showroom verbouwd. En dat doen we voor U.

nieuwe showroom goedkoophardsteen

 

Vdh-vd.nl verkocht het afgelopen jaar heel wat mooie Chinees hardstenen vloeren.

Aan de hand van deze klanten hebben wij onze showroom verbouwd. Omdat veel mensen die voor een vloer kwamen bij ons graag een vloer als voorbeeld wilde zien, hebben wij ruim 55m2 Chinees hardsteen op de vloer liggen.  U kunt bij ons dus precies zien hoe uw vloer eruit zal zien.

Daarnaast zijn er veel vragen over het onderhoud en slijtage van Chinees hardsteen. Wij hebben in onze nieuw showroom juist daarom de tegels in de gehele showroom liggen. Deze tegels worden ieder dag belopen. Zo ziet U tijdens uw bezoek bij Vdh-vd.nl precies wat Chinees hardsteen in het gebruik doet.

Ook hebben wij het afgelopen jaar veel vragen gekregen over impregneer middelen. Vdh-vd.nl heeft daarom vanaf nu de beste impregneer middelen van marktleider muller in het assortiment op genomen. U kunt in onze showroom samples bekijken van wat de verschillende impregneer middelen voor uitwerking hebben op de Chinese hardsteen. Wilt U uw vloer zo natuurlijk mogelijk afwerken? Of wilt U een kleur verdiepende afwerking? Bij Vdh-vd kan het allemaal. Daarnaast krijgt U uiteraard deskundig advies bij het uitkiezen van uw producten.

Zelf uw vloer leggen?

Vdh-vd.nl heeft niet alleen de mooiste Chinese hardsteen en de beste impregneer middelen. Vanaf nu verkopen wij ook Ardal natuursteenmortel.

Ardal natuursteenmortel is een professionele lijm / mortel die het zelf plaatsen van uw natuurstenen vloer een stuk makkelijker maakt. Ardal natuursteen mortel is te verwerken van 3 tot 35 mm dik. Hierdoor wordt het een stuk makkelijker om uw tegelvloer netjes en gelijk zelf te leggen. Ook Ardal heeft zijn producten in onze showroom liggen. En professionele uitleg over dit product is bij Vdh-vd.nl natuurlijk geen probleem. Uw verkoper heeft 15 jaar ervaring met het plaatsen van natuursteen. Dus vraag maar raak. 🙂

Bent U nieuwsgierig geworden? Maak dan gerust een afspraak.

Wij helpen U graag!