Hardsteen Tegels

Door de jaren heen zijn hardsteen tegels altijd erg populair geweest. Echter sinds de Chinese hardsteen tegel op de markt is kunnen we spreken van een rage. Door de prijs kwaliteit verhouding van deze Chinees hardstenen tegels, is het voor iedereen mogelijk voor relatief weinig geld een mooie natuurstenen vloer in huis te halen. De hardsteen tegels zijn in veel varianten te verkrijgen. Zo zijn er getrommelde hardsteen tegels. Gezoete hardsteen tegels. Strak gezaagde hardsteen tegels. En bijv. de antiek gemaakte hardsteen tegels.

Waarom Chinees en geen Belgisch.

Veel mensen zijn gewend aan de Belgische hardsteen tegels. Ze weten nog weinig tot niets over de Chinese variant. Toch is het interessant om U hierin te verdiepen. Als U bijv. op zoek bent naar hardsteen tegels voor in uw huis, is het handig te weten dat Chinese hardsteen tegels harder zijn dan Belgische hardsteen tegels. Dit heeft natuurlijk als voordeel dat de tegels minder gevoelig zijn voor slijtage dan de Belgische hardsteen tegels. Iets wat voor veel mensen heel belangrijk is.

Ook hebben veel mensen vragen over de kleur van onze hardsteen tegels. De vraag “Lijkt het op Belgisch hardsteen?” is niet onbekend 🙂 Wij bij Vdh-vd.nl laten onze hardsteen tegels in China strak zagen en handmatig zoeten. Dit betekent dat onze hardsteen tegels de sfeer uitstralen zoals U die kent van de Belgische hardsteen. U geniet alleen wel van de voordelen van de Chinese hardsteen.

Nieuwsgierig geworden naar onze hardsteen tegels? Maak gerust een afspraak! En kom eens kijken in onze showroom.