Hardsteen Tuintegels

Als U buiten natuursteen tegels gaat gebruiken, is het belangrijk om U te verdiepen in de kwaliteit van de steen die U kiest. De ene natuursteen is nu eenmaal geschikter voor buiten dan de andere. Zeker in een land als Nederland is het belangrijk dat U een kwalitatief hoogwaardige tuintegel kiest.

Met een hoogwaardige kwaliteit doelen wij op: Schijnbare dichtheid, druksterkte, buigsterkte, slijtvastheid en waterabsorptie.

Deze kenmerken bepalen of de tuintegels bestand zijn tegen de ruige weersinvloeden in ons land, zoals strenge vorst, regen en soms extreme hitte.

Van alle soorten natuursteen is de meest geschikte natuursteen hardsteen. Het is niet voor niets dat U hardsteen tegen komt aan, in en rond de mooiste oude gebouwen overal in Europa. Toch zijn er ook verschillende soorten hardsteen en ook deze verschillen in kwaliteit.

Hieronder ziet U de specificaties van de 3 meest populaire hardstenen.

 

 

 

 

 

tabel chinees hardsteen vs andere hardsteensoorten
Hardsteen test

 

Zoals U hierboven ziet, komt de Chinees hardsteen het beste uit de test. En het mooiste is dat het nog de voordeligste hardsteen is ook!

Als U kiest voor Chinees hardsteen tuintegels kiest U natuurlijk niet alleen voor de beste kwaliteit en de beste prijs. Chinees hardsteen tuintegels brengen een rustgevende en natuurlijke sfeer in uw tuin zoals alleen hardsteen dat kan.

Vdh-vd.nl is gespecialiseerd in Chinees hardsteen. Wij verkopen dan ook de beste kwaliteit Chinees hardsteen tuintegels, tegen de beste prijs. Bent U geïnteresseerd in onze Chinees hardsteen tuintegels? Kijk dan gerust even in ons assortiment. Of maak een afspraak om de Chinees hardsteen tuintegels te komen bekijken.