In de aanbieding!

Bij Vdh-vd.nl leveren wij altijd de beste kwaliteit Chinese hardsteen tegen een topprijs! Naast onze vaste prijzen hebben wij ook altijd een actie / aanbieding lopen. Of dit nu een aanbieding is op basis van m² korting op uw Chinese hardsteen, of een aanbieding voor het verkrijgen van een gratis product bij aankoop van onze Chinese hardsteen. Wij doen altijd ons best om een leuke aanbieding neer te zetten.

Naast actie’s / aanbiedingen op het gebied van onze Chinese hardsteen of boenzeep. Zijn wij altijd op zoek naar andere leuke aanbiedingen m.b.t onze Chinese hardsteen. Twee van de aanbiedingen die hieruit voort zijn gekomen zijn de ”Ardal actie” en de ”muller actie” (Moeller, möller)

Ardal Natuursteenmortel

Ardal natuursteenmortel is het product om natuursteen te leggen. Ardal natuursteenmortel maakt het mogelijk om tot 3,5 cm dik tegels te verwerken. Hierdoor zijn bultjes in de ondervloer of dikte verschillen in de tegels geen probleem meer. Ardal natuursteenmortel wordt verpakt in 25kg zakken. En is gemakkelijk verwerkbaar. Ondanks dat dit een professioneel product is, is dit ook ideaal voor de doe het zelver!

Muller chemie (Moeller, möller)

Muller (Moeller, möller) is al jaren de marktleider op het gebied van chemische impregneermiddelen. Met muller (Moeller, möller) impregneer kunt U met een gerust hart Chinese hardsteen in bijv. uw badkamer of toilet plaatsen. Muller (Moeller, möller) impregneer sluit de natuurstenen vloer geheel af voor water en vuil. Deze impregneer is zowel kleurverdiepend te verkrijgen als kleurloos.

Houd daarom onze website in de gaten voor een aanbieding die bij U past!