Leisteen Tegels Badkamer

Wanneer u leisteen tegels in de badkamer gaat gebruiken, is het belangrijk dat u de vochtopname van de leisteen tegels minimaliseert. Hierdoor hebben zeep, huidvetten en kalkaanslag minder kans om zich te hechten aan de leisteen. De behandeling van hardsteen tegels in de badkamer bestaat uit een impregnering met een kleurloze of kleurverdiepende impregneer.

Het impregneren

Om een goed resultaat te krijgen raden wij u aan de leisteen tegels te impregneren met impregneer van Moeller. Deze impregneer staat al jaren bekend om zijn kwaliteit.

Kleurloze impregneer voor leisteen tegels in de badkamer

De Moeller S234 Vlekstop – Topeffect is een kleurloze impregneer die maximale bescherming biedt tegen vuil en vochtopname. Deze impregneer kan gemakkelijk opgebracht worden met een (lak)roller.

Kleurverdiepende impregneer voor leisteen tegels in de badkamer

De Moeller S242 Kleurverdiepende Bescherming is een impregneer die dezelfde bescherming biedt als de S234 Vlekstop, maar deze impregneer werkt ook kleurverdiepend. Hierdoor worden de tegels donkerder van kleur.

Na het impregneren

Wanneer de leisteen tegels in uw badkamer goed geïmpregneerd zijn, kunt u de tegels verder onderhouden met een Boenzeep. Deze zeep is altijd goed als extra bescherming voor uw leisteen. Hij voedt namelijk de tegels zodat vuil en vocht er minder goed in kan trekken.