Live video over de Bourgondische Dallen uit onze showroom De eerste (en zeker niet de laatste) live video vanuit onze showroom in Breda

In onze 1e Facebook live video willen we je graag kennis laten maken met onze Bourgondische Franse Dallen en Kalksteen vloeren.

De Franse kalksteen vloeren zijn recent toegevoegd aan ons assortiment. En daar zijn we best trots op. De Franse kalsteen (Lymerat) is een zeer exclusief materiaal, en de groeve waar onze Franse kalksteen gewonnen wordt kent maar 3-5 dealers in Nederland waarvan wij er één zijn.

Franse kalksteen staat bekend om zijn mooie structuur en bijzondere afwerkingen. Wanneer je echt eens wat anders wilt, dan zijn de Fransen je perfecte partner. De manier waarop deze stenen worden geborsteld en verouderd wordt hier tot een kunst verheven, en dit is in één oogopslag zichtbaar.

De Groeve werkt met meerdere lagen (zogenaamde banken) die steeds dieper de grond in gaan. Al deze lagen hebben hun eigen unieke kleur. Door de ruime keuze in kleur en de ruime keuze aan afwerkingen is er voor iedere situatie een perfecte tegel samen te stellen.

Uiteraard kunt u de Franse kalkstenen en Bourgondische dallen in onze vloer in de showroom bekijken. Ik verzeker u dat het de moeite waard is.

Gr. John