Live Video over onze Noires Bourgogne uit de Showroom in Breda Bekijk deze vloer met een zeer stoer en rustiek karakter.

Deze keer wil ik je graag iets meer vertellen over onze Noires Bourgogne.

De Noires Bourgogne is namelijk een hele populaire vloer in onze range Bourgondische Dallen.

Dit heeft in eerste instantie natuurlijk te maken met zijn uitstraling. Deze Kalksteen wordt namelijk tegel voor tegel met de hand verouderd.

Dit geeft deze vloer een zeer stoer en rustiek karakter.

Ook de kleur maakt deze vloer natuurlijk zeer interessant. De antraciet / grijze kleur van de Noires Bourgogne past namelijk bijna in ieder interieur, en laat zich gemakkelijk combineren met andere kleuren.

Naast mooi is deze kalksteen één van de hardste steensoorten die we hier in de showroom hebben liggen. Hierdoor is hij bijzonder slijtvast, en dus zeer onderhoudsvriendelijk.

Dit is dan ook een echte leefvloer.

Gezien de lange levertijd van dit materiaal, hebben wij besloten deze materialen op voorraad te nemen. Het handmatig verouderen kost namelijk dusdanig veel tijd, dat er anders levertijden ontstaan tot wel 3-4 maanden.

Door uit eigen voorraad te leveren is dit direct opgelost.

Uiteraard kunt u de Noires Bourgogne bekijken in onze showroom in Breda. Maar u kunt ook een goed beeld krijgen van deze vloer door de klantportfolio’s op onze website te bekijken. Hier ziet u deze vloer verwerkt in verschillende interieurs.

Gr. John

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: