Unieke structuren en kleuren.

Calacatta Rosso | Marmer Look Keramiek

De Marmer Look Calacatta Rosso is een echte eye-catcher. De bruin/rood achtige kleur geeft een prachtig contrast met de witte achtergrond.

Deze prachtige marmer look geeft uw kamer een zeer chique uitstraling. Het contrast tussen de witte en de bruin/rood achtige kleurstructuren is erg opvallend, maar niet storend. Wanneer u altijd al een echte marmer in huis heeft gewenst, maar vanwege het onderhoud van natuursteen heeft besloten het toch maar niet te doen, kunt u uw hart ophalen. De Marmer Look Calacatta Rosso behoeft geen onderhoud.

Doordat de tegels in veel verschillende afmetingen verkrijgbaar zijn krijgt u veel vrijheid. Zo kunt u op de wand bijvoorbeeld rechthoekige tegels plaatsen met vierkante tegels op de vloer, waardoor u kunt spelen met de maatvoering. Indien u niet zeker bent wat hiermee bedoeld wordt horen we het graag. We denken graag met u mee over de mogelijke opties en adviseren u over de beste manier van verwerking.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

Wanneer u zich af vraagt hoeveel extra onderhoud deze keramische Marmer look behoeft is het antwoord vrij kort. Namelijk geen. Doordat het materiaal niks absorbeert kunt u het materiaal ook in een natte ruimte of toilet verwerken. Ook is het keramiek erg hard, waardoor krassen en verkleuring praktisch tot het verleden behoren, in tegenstelling to de natuurlijke tegenhanger.

Tijdens het verwerken van deze tegel dient u te letten op de verschillende structuren die in de tegels zitten. Dit is uiteindelijk een groot deel van de succesformule. Indien u zeker wilt weten dat uw vloer goed verwerkt wordt, kunt u in de offerte aanvraag ook een offerte aanvragen voor het bijbehorende legwerk. Onze tegelzetters zijn erg ervaren en weten alle fijne kneepjes van het vak, waardoor uw vloer er als een spiegel in komt te liggen.

Indien u alsnog vragen heeft over het materiaal of het bijbehorende legwerk, horen we het natuurlijk graag.

Formaten:

  • Mat & Gepolijst: 30×60 cm. Dikte 1 cm
  • Mat & Gepolijst: 60×60 cm. Dikte 1 cm
  • Mat & Gepolijst: 30×120 cm. Dikte 1 cm
  • Mat & Gepolijst: 60×120 cm. Dikte 1 cm
  • Mat & Gepolijst: 120×120 cm. Dikte 1 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Marmer-Look-Calacatta-Rosso

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Calacatta Rosso | Marmer Look Keramiek 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: