De Marokkaanse Grijze Kalksteen Handgeschuurd Strak Gezaagd is een prachtige stoere en sfeervolle kalksteen die in veel verschillende interieurs tot haar recht komt.

Ons assortiment natuursteen met een warme, maar strakke uitstraling is met deze Marokkaanse Grijze Kalksteen Handgeschuurd, Strak Gezaagd wederom een pronkstuk rijker. De combinatie van kleuren en afwerking bieden u de mogelijkheid om deze kalksteen de eye-catcher van uw ruimte te maken.

De kleuren van deze Marokkaanse Grijze kalksteen zijn te beschrijven als een mix tussen grijs en beige. Een zachte kleur die er, afhankelijk van de overige aankleding van uw ruimte, voor kan zorgen dat de inrichting eindelijk compleet is.

Daarnaast zorgt de kleur van deze kalksteen er voor dat u qua vuil vrijwel niks op deze tegel ziet.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Om u het juiste onderhoudsadvies voor de Marokkaanse Grijze Kalksteen, Handgeschuurd, Strak Gezaagd te bieden is het van belang om eerst te weten waar u dit materiaal gaat verwerken. Indien u deze steen enkel in de woonruimte verwerkt, kan het eenvoudig onderhouden worden d.m.v. de juiste onderhoudszeep in combinatie met de juiste reiniger.

Wanneer u dit materiaal in een natte ruimte wenst te verwerken, willen we u aanraden om de vloer te impregneren. Wanneer u een vloer impregneert brengt u een beschermlaag aan in de bovenste laag van de steen waardoor vet, olie en vocht niet meer in de tegel kunnen binnendringen.

Deze kalksteen is niet geschikt om buiten te verwerken.

Formaten:
  • 60 x 60 x 2 cm dikte
  • 75 x 75 x 2 cm dikte

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: