Een prachtige witte graniet met kleine donkere kleuraspecten.

Mayflower | Gepolijst

De Mayflower Gepolijst is bij uitstek een moderne lichte vloer.

De Mayflower Gepolijst is een witte gepolijste graniet met kleine donkere kleuraspecten. Deze graniet heeft z’n naam te danken aan het feit dat er ook een paarse kleur in de tegel te vinden is. Dit graniet van hoogwaardige kwaliteit is prachtig gepolijst en is zeer populair onder liefhebbers van de moderne inrichting.

Doordat de Mayflower Gepolijst geleverd wordt met strak gezaagde kanten en zonder facet kan deze Mayflower gepolijst zeer strak verwerkt worden.

Dit materiaal is niet meer leverbaar.

Onderhoud en verwerking:

De Mayflower Gepolijst is op verschillende manieren te beschermen en te onderhouden. De beste keuze hierin dient gemaakt te worden op basis van de ruimte waar de graniet verwerkt wordt.

Laat ons daarom weten waar u de Mayflower Gepolijst wilt gaan plaatsen en wij zorgen voor een passend onderhoudsadvies op maat. Zo weet u zeker dat de tegels vanaf dag 1 op de juiste manier behandeld worden. Vervolgens kunt u zorgeloos gaan genieten van uw nieuwe vloer.

De Mayflower is een graniet. Graniet is een keihard gesteente en is erg dicht van structuur. Desalniettemin raden we u aan om het graniet met een zuurarme, flexibele natuursteenlijm te verlijmen. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:

  • Banen vrije lengte 40 cm. Dikte 1,5 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Dit materiaal is niet meer leverbaar.

Mayflower Gepolijst

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Mayflower | Gepolijst 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: