Moeller S234

Moeller S234 is een kleurloze impregneer voor natuursteen. De S234 van Moeller maakt de natuursteen water-, vuil-, olie- en vetafstotend. Hierdoor is uw natuurstenen vloer gemakkelijk schoon te houden en heeft u minder kans op vlekken. Doordat de Moeller S234 de kleur van uw natuursteen nauwelijks beïnvloedt, behoudt uw natuursteen zijn natuurlijke uitstraling.

Het opbrengen van de Moeller S234

Het opbrengen van de Moeller S234 is gemakkelijk zelf te doen. U kunt dit doen met een zachte kwast, roller of doek. Bij een hardsteen vloer kunt u het beste een doek gebruiken. Zo voorkomt u dat de impregneer te dik op de steen komt te liggen. Ook is het belangrijk de vloerverwarming tijdig uit te schakelen, zodat de Moeller S234 niet te snel droogt. Bij een te snelle droging krijgt de S234 namelijk niet genoeg tijd om in de poriën van de natuursteen te trekken.

Na het impregneren

Na de S234 behandeling kunt u als onderhoud voor uw natuursteen verschillende producten kiezen. In het geval van een hardsteen vloer is het aan te raden een Boenzeep te gebruiken. Deze Boenzeep blijft de hardsteen voeden waardoor de kwaliteit van de steen beter blijft. Na een behandeling met de Moeller S234, hoeft u maar 1 dopje van deze Boenzeep per maand in uw dweilwater toe te voegen om uw vloer in top conditie te houden.

Heeft u interesse in de Moeller S234? U vindt dit product in onze webwinkel.