Moeller S242

De Moeller S242 is een kleurverdiepende impregneer, die de opname van water en vuil vermindert. De S242 trekt de kleur van de natuursteen op waardoor het karakter van de steen nog meer gaat spreken. Zeker bij hardsteen geeft dit een mooi effect, omdat de fossielen door de Moeller S242 nog beter zichtbaar worden in de hardsteen. Uw hardsteen vloer gaat hierdoor meer leven.

Het aanbrengen van de Moeller S242

Het aanbrengen van de Moeller S242 is gemakkelijk zelf te doen. Het enige wat u nodig heeft is een zachte kwast, roller of een schone doek. Heeft u een hardsteen vloer, gebruik dan bij voorkeur een schone doek. Zo voorkomt u dat er teveel S242 op de tegels blijft liggen.

Let er ook op dat de vloerverwarming uit staat en dat de vloer afgekoeld is tot zijn natuurlijke temperatuur voor je begint met impregneren!

Na het aanbrengen van de Moeller S242

Na het aanbrengen van de Moeller S242 kunt u verschillende producten gaan gebruiken voor uw onderhoud. Als u een hardsteen vloer heeft, dan kunt u het beste een Boenzeep gebruiken als standaard onderhoud. U gebruikt deze Boenzeep 1 keer per maand 1 dopje door uw dweilwater. Op deze manier blijft u uw hardsteen vloer voeden met de juiste oliën en behoudt u de kwaliteit van uw vloer.

Heeft u interesse in een van de bovenstaande producten? U vindt deze producten in onze webwinkel.