Een prachtig keramisch alternatief voor een echte multi color leisteen.

Multi Color | Leisteen Look Keramiek Terrastegels

leisteen-look-multicolor-landelijk-keramiek-terrastegels-zwembad-1

Bent u op zoek naar een keramische terrastegel met de uitstraling van een echte leisteen? Dan is deze Leisteen Look Multi Color precies wat u zoekt. Deze keramische terrastegel heeft namelijk een zeer natuurlijke uitstraling. Een grijze ondertoon gecombineerd met roestkleuren zorgt voor een bont geheel dat gemakkelijk te combineren is met andere elementen in de tuin.

De Leisteen Look Multi Color tegels zijn 2 cm dik en volledig onderhoudsvrij. Daarnaast is de toplaag van deze terrastegels voorzien van een antislip laag. Hierdoor kunt u uw terras straks veilig belopen, ook wanneer het net geregend heeft.

De Leisteen Look Multi Color wordt geleverd in prachtige grote tegels van 90x60x2 cm en kan zowel verwerkt worden in een blokverband als in een banenverband.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Leisteen Look Multi Color is een full-body keramiek. Hierdoor is deze keramische terrastegel onderhoudsvrij. Maar mocht u uw terras toch een keer grondig schoon willen maken? Dan kan dit gewoon met de hogedrukspuit.

De Leisteen Look Multi Color keramische terrastegels kunnen op verschillende manieren verwerkt worden. Zo kunnen de tegels verlijmd worden op een betonplaat of een cement-dekvloer. Maar door de dikte van 2 cm zijn de tegels ook te verwerken in gestabiliseerd zand of terrasgranulaat. Vraag ons gerust om advies.

Formaten:

  • 90 x 60 cm. Dikte 2 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Terrassen, Zwembaden, Zwembadranden, Overkapping, Traptreden, Maatwerk, Looppaden

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

leisteen-look-multicolor-landelijk-keramiek-terrastegels-zwembad-1

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Multi Color | Leisteen Look Keramiek Terrastegels 👇