Mustang Leisteen Buiten

Mustang leisteen is niet alleen erg populair als binnenvloer. Ook buiten is Mustang leisteen erg populair. Het mooie van de Mustang leisteen is dat deze tegel door zijn bijzondere uitstraling zowel binnen als buiten een prachtige uitstraling heeft. Op beide plaatsen komt het schitterend tot zijn recht.

Leisteen-Buiten-Banner

 

Mustang Leisteen voor Buiten

Wanneer u kiest voor een Mustang leisteen als terrastegel is het belangrijk dat u de Mustang leisteen tegels in de juiste dikte besteld. De Mustang leisteen is zeer geschikt voor buiten, maar bij te dunne tegels zouden er problemen kunnen ontstaan zoals breuk. Bestel daarom uw Mustang leisteen voor buiten altijd in een dikte van 2,5 cm.

Soorten Mustang Leisteen Terrastegels

Mustangtegels.nl verkoopt 2 soorten Mustang leisteen terrastegels. Hieronder vindt u een korte uitleg over onze Mustang leisteen terrastegels.

Mustang (buiten) “breukruw”

De Mustang leisteen die wij voor buiten verkopen is eigenlijk identiek aan de Mustang Leisteen tegels voor binnen, alleen zijn deze tegels 2,5 cm dik. Deze tegels worden veel gebruikt voor terrassen, paden en als stapstenen.

Wanneer u de Mustang leisteen binnen heeft liggen, kunt u met deze Mustang leisteen terrastegels uw woonkamer bijv doortrekken naar uw terras in de tuin. Dit geeft een schitterend ruimtelijk effect.

Mustang Turquoise

De Mustang Turquoise is een Mustang leisteen voor buiten die afgewerkt wordt met een gebouchardeerd oppervlak. Hierdoor krijgt deze Mustang leisteen een zeer bijzonder en stroef oppervlak, dat zeker buiten erg fijn kan zijn. Ook deze tegels worden 2,5 cm dik geleverd.