Mustang Leisteen Terrastegels

Naast Mustang leisteen binnenvloeren zijn er natuurlijk ook Mustang leisteen terrastegels. Deze prachtige terrastegels kenmerken zich door hun rustige grijs / zwarte kleurschakeringen, die iedere tuin een heerlijke natuurlijke uitstraling geven.

Leisteen-Buiten-Banner

 

Op onze website vindt u 2 soorten Mustang leisteen terrastegels

1. Mustang leisteen terrastegels, 2,5 cm dik

Deze Mustang leisteen terrastegels zijn identiek qua uitstraling aan de Mustang leisteen vloertegels voor binnen, alleen de dikte is anders. Dit heeft als voordeel dat de Mustang leisteen terrastegels niet gevoelig zijn voor vorst. Ze zijn minder breekbaar wanneer ze in het (gestabiliseerde) zand worden verwerkt.

2. Mustang Turquoise

Ook de Mustang leisteen terrastegel “turquoise” is een prachtige terrastegel die een zeer rustige maar chique uitstraling geeft aan uw tuin. Het meest opvallend aan de Mustang leisteen terrastegel “turquoise” is het gebouchardeerde oppervlak van deze terrastegel. Hierdoor heeft de Mustang leisteen terrastegel “turquoise” een mooi rustig, maar net iets ruwer oppervlak. Ook deze Mustang Leisteen Terrastegel wordt 2,5 cm dik geleverd.

Mustang leisteen terrastegels in het onderhoud

Onze Mustang Leisteen Terrastegels vragen qua onderhoud niet veel van u. Wanneer u uw Mustang Leisteen Terrastegels één keer per jaar een keer goed schoonmaakt met een voedende zeep zoals Boenzeep, dan is dit al voldoende om uw Mustang Leisteen Terrastegels in goede conditie te houden.