Mustang Leisteen Vloertegel

Wanneer u op zoek bent naar een natuursteen vloertegel dan is de Mustang vloertegel zeker de moeite waard om te overwegen. Een Mustang vloertegel wordt doorgaans geleverd met een breukruw oppervlak en strak gezaagde kanten. Hierdoor hebben de Mustang leisteen vloertegels een zeer chique en luxe uitstraling.

Mustang-Leisteen-60x60

 

Verschillen in Mustang leisteen vloertegels

In ons assortiment vindt u verschillende formaten Mustang leisteen vloertegels. Deze maten variëren van 30×30 tot 60×60, maar ook banen van 30 cm en 40cm breed. Naast verschillende maten leveren wij onze Mustang leisteen tegels ook in verschillende diktes.

  • 1 cm dik (voor binnenvloeren)
  • 1,5 cm dik (voor binnenvloeren)
  • 2,5 cm dik (voor buiten / terrassen)

Mustang leisteen vloertegels in het gebruik

Ook in het onderhoud is een Mustang leisteen vloertegel het overwegen waard. Een Mustang leisteen vloertegel vraag bij normaal gebruik weinig onderhoud van u. Daarnaast zijn de Mustang leisteen vloertegels goed te impregneren waardoor ze ook in natte ruimtes zeer gemakkelijk te onderhouden zijn.

Wanneer u de Mustang Leisteen Vloertegel gebruikt in bijvoobeeld de woonkamer, is zo nu en dan een dweilbeurt met een voedende zeep zoals Boenzeep al genoeg om uw vloer in top conditie te houden. Deze zeep zorgt er ook voor dat kleine krasjes worden gecamoufleerd.

Wanneer u een Mustang leisteen terrastegel heeft gekozen kunt u deze ook gemakkelijk onderhouden door het terras jaarlijks een keer goed te schrobben met Boenzeep.