Natuursteen

Natuursteen is er in veel soorten en maten. De hedendaagse bouw maakt hier dan ook veel gebruik van. Vooral natuurstenen vloeren zijn niet meer weg te denken uit de huidige bouw. Buiten de duurzaamheid van natuursteen, is het namelijk ook een sfeer maker. Natuursteen geeft ieder gebouw en iedere ruimte extra karakter. Een veel gebruikte natuursteen is de bekende Belgische Hardsteen. Deze natuursteen wordt al sinds jaar en dag gebruikt om gebouwen, ruimtes en vloeren extra uitstraling te geven.

De natuursteen van nu

Een groot probleem van Belgische natuursteen / hardsteen is dat het erg duur is. Inmiddels is er een perfect alternatief voor Belgische natuursteen / hardsteen. Namelijk de Chinees Hardsteen. Chinees Hardsteen heeft exact dezelfde eigenschappen als Belgische Hardsteen, alleen door de goedkope arbeidskosten in China kost Chinees Hardsteen maar gemiddeld 1/4 van de Belgische natuursteen. Naast dit prijsverschil heeft Chinees natuursteen ook nog dezelfde uitstraling. Op wat kleine verschillen na, koopt U dus een top hardsteen voor veel minder geld. En dat zonder in te leveren op de kwaliteit van uw natuursteen.

Duurzaamheid

Omdat Vdh-vd.nl gespecialiseerd is in Chinees Hardsteen, verkopen wij ook de beste producten om uw natuursteen te behandelen en te bescherming. Hierdoor kunt U maximaal genieten van uw hardsteen. Ook geniet U van maximale duurzaamheid van deze natuursteen. U kunt hierbij kiezen uit zowel chemische als biologische middelen.