De combinatie van retro en modern opent een heel nieuw spectrum aan mogelijkheden.

De natuurlijk ogende Neolith Retrostone Silk is een splinternieuwe uitvoering Neolith die speciaal bedoeld is voor zij die het moderne wensen te combineren met een natuurlijke, maar toch strakke en stijlvolle inrichting.

Zoals de naam al aangeeft heeft Neolith in het verleden gekeken en in een zeer geslaagde poging de Neolith Retrostone Silk op de markt gebracht. Een stijlvolle Terrazzo achtige uitstraling met een lichte kleur die prachtig gecombineerd kan worden in lichte interieurs. Zowel modern als klassiek.

Waar Terrazzo vaak nog elementen bevat die licht gevoelig zijn voor zuren, vet of olie, heeft Neolith dit niet. De Neolith Retrostone Silk absorbeert niks en is om deze reden vrijwel onderhoudsvrij.

Ook is het mogelijk om Neolith te gebruiken als bekleding van een schouw, openhaard, keukenblad. Eindeloos veel mogelijkheden voor de bekwame vakman.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Het Neolith vereist praktisch geen onderhoud, waardoor het materiaal zeer veel gebruikt wordt in natte ruimtes, keukens en leefruimten. Uiteraard adviseren wij u graag over het toepassen van Neolith in verschillende ruimtes.

Ook zijn er veel opties voor maatwerk. Door de bijzondere makelij van het product is het erg veelzijdig en kan het gebruikt worden in veel situaties.

Het verwerken van dit materiaal vereist daarentegen wel een vakman. Neolith verwerken is niet eenvoudig en ervaring is een vereiste. Van den Heuvel en Van Duuren heeft de juiste mensen, om dit product op de juiste manier te verwerken, zodat dit product ook bij u volledig tot z’n recht komt.

Formaten:
  • 75x75x0,6 cm.
  • 75x150x0,6 cm.
  • 150x150x0,6 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: