Noorse Leisteen Vloer

Een Noorse leisteen vloer is een vloer voor het leven. Al jaren staat deze prachtige leisteen bekend om zijn schitterende uitstraling en exclusiviteit. De Noorse leisteen is dan ook zeer geliefd onder architecten, kunstenaars en mensen die zich verdiepen in inrichting en design.

Leven op een Noorse leisteen

Wanneer u voor een Noorse leisteen vloer heeft gekozen, heeft u ook gekozen voor weinig onderhoud. Doordat de Noorse leisteen geen kalk bevat is deze vloer namelijk weinig gevoelig voor vlekken. Ook vetvlekken zakken doorgaans door de tegel en verdwijnen op deze manier. Wanneer u deze Noorse leisteen vloer onderhoudt met een geschikte voedende zeep, is dit een ideale vloer voor mensen die gewoon willen leven op hun vloer.

Geschikte onderhoudsproducten voor een Noorse leisteen vloer

Wanneer u uw Noorse leisteen vloer gaat behandelen / dweilen is het belangrijk om de juiste onderhoudsproducten te gebruiken. Deze vloer vraagt niet veel onderhoud, maar het is natuurlijk wel belangrijk dat u kiest voor de juiste middelen.

Kijk voor alle informatie over het reinigen, dagelijks onderhoud en het extra beschermen van uw Noorse leisteen vloer op onze infopagina.