Bourgondische Dallen Limeyrat Gold, Beige & Grey Rond Getrommeld. Bontemps Ochers and Grey Split Cobblestones en Patiné de la Maison

Nostalgische entree van Hypermodern Bedrijfspand

franse-kalksteen-gang-hal-trap-vloertegels-01

Een uniek project met Franse kalkstenen, diverse formaten en handmatige verouderdingen.

Het ene project is zeker niet altijd het andere project. Maar bij dit project is echt alles uit de kast gehaald om er iets unieks van te maken.

De eigenaar van dit moderne bedrijfspand wilde een entree in de oude stijl met een unieke beleving. Om dit te bewerkstelligen is Van Den Heuvel & Van Duuren op zoek gegaan naar verschillende Franse kalkstenen. Verschillende materialen, afwerkingen en formaten maken hier één geheel.

Voor de unieke ideeën en ambachtelijke verwerking werd Henri Kelderman ingeschakeld. Zijn eigenzinnige ontwerpen en creatieve manier van werken staat garant voor een eindresultaat dat je direct mee terug in de tijd neemt. Binnenkomen in dit bedrijfspand is als binnenlopen in een sprookje.

De diverse Franse kalkstenen en afwerkingen zorgen voor een mooi kleurenpallet en een warme uitstraling. Hier moet wel bij vermeld worden dat diverse stenen op locatie met de hand bewerkt en verouderd zijn.

Bourgondische Dallen Limeyrat Gold, Beige & Grey Rond Getrommeld. Bontemps Ochers and Grey Split Cobblestones en Patiné de la Maison

BEKIJK HIERONDER DE VIDEO EN FOTO’S VAN DIT PROJECT