Deze Basalt is stoer, industrieel en super gemakkelijk in het onderhoud!

Olivian Black | Gevlamd

De Olivian Black Gevlamd is een prachtige gevlamde basalt met heerlijke leefeigenschappen.

De Olivian Black Gevlamd is een prachtige kleurvaste neutrale basalt tegel. Doordat lava stolt aan het aardoppervlak en erg snel afkoelt ontstaat er basalt, dat door de manier waarop het ontstaat een ontzettend hoog soortelijk gewicht heeft. Dit zorgt voor de hoge dichtheid van Basalt. En Juist omdat het zo’n hoge dichtheid heeft, is deze tegel ontzettend fijn in het onderhoud. Het gevlamde oppervlak maakt de tegel nog eens een stuk fijner om op te leven. Doordat het oppervlak wat ruwer, robuuster en minder glanzend is, ziet u haast niets op deze vloer.

De Olivian Black Gevlamd wordt geleverd met strakke zijdes en zonder facet, waardoor deze tegel het beste tot z’n/haar recht komt in een moderne inrichting.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

Het onderhoud van dit prachtige basalt is een eenvoudig klusje wat u niet veel tijd hoeft te kosten. Echter adviseren wij onze klanten altijd de vloer maximaal te beschermen. De juiste keuze qua bescherming kan gemaakt worden op basis van de ruimte waar de Olivian Black Gevlamd verwerkt gaat worden.

Laat ons weten waar u de Olivian Black Gevlamd wilt gaan verwerken en wij zorgen voor een passend onderhoudsadvies op maat. Zo weet u zeker dat u de komende jaren zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe Basalt vloer.

De Olivian Black Gevlamd dient verwerkt te worden in een flexibele, zuur arme, natuursteenlijm. Ook het voeg materiaal dient vrij te zijn van zuren.

Dit materiaal is ook zeer geschikt voor buiten. Hiervoor leveren wij dezelfde stenen in een dikte van 3 cm.

Formaten:

  • 40×40 cm. Dikte 1,5 cm
  • 60×60 cm. Dikte 1,5 cm
  • 100×50 cm. Dikte 2 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Olivian Black Gevlamd

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Olivian Black | Gevlamd 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: