Een stoere Basalt met een fantastische afwerking.

Olivian Black | Satinato

Door de gebrande en geborstelde toplaag heeft deze Olivian Black Satinato vloer een schitterend karakter.

Deze basalt is een ontzettend fijne, mooie vloer die dankzij de satinato afwerking erg gemakkelijk in het onderhoud is. Een zogenaamde Satinato afwerking houdt in dat de tegels eerst gevlamd worden, waarna deze worden geborsteld. Dat levert een prachtig robuust en stijlvol oppervlak op. Doordat Basalt een dichte structuur en een hoge hardheid heeft is dit een erg fijne tegel om op te leven.

Omdat de Olivian Black Satinato geleverd wordt met rechte kanten en zonder facet, kunt u deze vloer met een zeer fijne voeg verwerken. De Olivian Black Satinato komt dan ook het beste tot z’n recht als deze wordt verwerkt in een moderne / industriële inrichting.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

Omdat de Olivian Black Satinato een dichte structuur, een hoge hardheid en een fijne satinato afwerking bezit, is deze tegel erg fijn in het onderhoud. Toch adviseren wij onze klanten altijd hun nieuwe vloer maximaal te beschermen. De juiste keuze qua bescherming kan het beste gemaakt worden op basis van de ruimte waar de tegels verwerkt gaan worden.

Laat ons weten waar u de Olivian Black Satinato wilt gaan verwerken en wij zorgen voor een passend onderhoudsadvies. Zo weet u zeker dat u de komende jaren zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe vloer.

De Olivian Black Satinato dient verwerkt te worden in een flexibele, zuur arme natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Deze Basalt tegel is tevens goed buiten te verwerken. Hiervoor leveren wij speciale buitentegels met een dikte van 3 cm.

Formaten:

  • 80×40 cm. Dikte 1,5 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Olivian Black Basalt Satinato

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Olivian Black | Satinato 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: