Onze Tegelzetters

Wanneer u ervoor kiest alles in 1 keer onder 1 dak te regelen bij “Van den Heuvel & van Duuren”, wordt uw tegelwerk gemaakt door de tegelzetters van TegelzettersGilde.nl. TegelzettersGilde.nl is opgezet door “van den Heuvel & Zn.”, het tegelzettersbedrijf van John, dat van vader op zoon al meer dan 130 jaar bestaat.

130jaar ervaring

Van den Heuvel & Zn.

Van den Heuvel & Zn. is meer dan alleen een tegelzettersbedrijf. Dit bedrijf ademt vakmanschap. Al meer dan 130 jaar geeft de familie van den Heuvel de kennis over natuursteen en het verwerken hiervan door van vader op zoon. Op deze manier is er een uniek bedrijf ontstaan dat zich met recht specialist mag noemen. Van den Heuvel & Zn. is dan ook een bekende naam in de wereld van interieur ontwerpers / kunstenaars en architecten in het binnen en buitenland.

TegelzettersGilde.nl

TegelzettersGildeDoor de groei van “Van den Heuvel & van Duuren”, heeft “van den Heuvel & Zn.” een drukke agenda gekregen. Op zich goed, maar we willen natuurlijk geen nee verkopen aan onze klanten. 🙂 Om te voorkomen dat mensen geen beroep kunnen doen op de diensten van “van den Heuvel & Zn.”, hebben we een selectie van tegelzetters gemaakt waarvan we zeker weten dat zij aan de kwaliteitseisen van “van den Heuvel & Zn.” voldoen. Deze vakmensen hebben we ondergebracht onder het Tegelzetters Gilde.

Wij hebben al meer dan 130 jaar een goede naam. Je komt dan ook niet zomaar in aanmerking om bij het gilde te komen.
-John-

De tegelzetters die werken onder het gilde worden zorgvuldig geselecteerd door “van den Heuvel & Zn.” zelf. Op deze manier weten wij zeker dat wij onze kwaliteit kunnen waarborgen.

Voordelen van vakmanschap

Het is uiteraard van groot belang dat uw tegelzetter ervaring heeft met de natuursteen / tegel die hij gaat verwerken. Alleen al de juiste product kennis is cruciaal voor een juiste verwerking van de materialen.

Hieronder vindt u wat punten waar het TegelzettersGilde rekening mee houdt:

  • Niet alle lijm en voegmaterialen kunnen voor iedere natuursteen gebruikt worden.
  • Er zijn natuursteen tegels die vragen om bijzondere verwerkingsmethodes.
  • Sommige natuurstenen kunnen lelijk reageren op te veel vocht.
  • Er zijn natuurstenen die gegarandeerd los komen wanneer de verkeerde lijm en verwerking wordt toegepast.

product-kennis

Door de jarenlange ervaring van “van den Heuvel & Zn.” bent u altijd zeker van de juiste verwerkingskeuze.

Gestroomlijnde samenwerking

Doordat beide bedrijven onder één dak zitten, is het gemakkelijk voor ons om een gestroomlijnde levering en werksituatie te creëren. Na het kiezen van de werkdatum zullen wij dan ook de levering afstemmen met de start van het werk. U hoeft hier verder niets meer aan te regelen. Op deze manier weet u zeker dat uw levering precies op tijd plaatsvindt en de tegelzetters direct kunnen starten.

“Van den Heuvel & van Duuren”… Wij doen meer!