Deze Greeny Swarthy Pebbles kenmerken zich direct door hun natuurlijke vormen en kleuren.

Pebble Greeny Swarthy | Marmer Mozaïek

De keien die gebruikt worden in deze Greeny Swarthy mozaïek zijn niet bewerkt. De mooie ronde vormen van deze pebbles zijn ontstaan op de bodem van een rivier, waar water en slijtage de stenen heeft gevormd tot de pebbles die wij aanbieden. Door de steentjes vervolgens op kleur te sorteren ontstaat er een breed assortiment pebbles. In dit geval is er een selectie gemaakt van groen en zwarte stenen, die gemixt worden met lichte kleuren voor een mooi contrast.

De Greeny Swarthy Pebbles komen het best tot zijn recht in kleinere ruimtes zoals de badkamer, het toilet of bijvoorbeeld boven een keuken. Maar ook in een wellness zullen deze prachtige pebbles zeker niet misstaan.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Greeny Swarthy Pebbles kunnen op verschillende manieren beschermd worden. Maar om de natuurlijke uitstraling te houden adviseren wij de pebbles te impregneren met een kleurloze impregneer. Na deze behandeling zijn de steentjes afgesloten voor vuil en vocht. Hierdoor heeft u nagenoeg geen onderhoud meer aan de pebbbles.

De Greeny Swarthy Pebbles kunnen het beste verwerkt worden in een zuurarme, flexibele natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren. De juiste verwerkingsmaterialen zijn zeer belangrijk voor het uiteindelijke eindresultaat. Laat u zich dus goed informeren tijdens de aankoop van deze pebbles. En vraag ons bij twijfel om een goed verwerkingsadvies.

Formaten:

  • Netje 30 x 30 cm. Dikte ca 1 cm

Toepassingen voor deze tegels:


Badkamer, toilet, keuken, wellness

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Marmer-Mozaiek_Pebble-Greeny-Swarthy_30x30cm_1920x1080_HD

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Pebble Greeny Swarthy | Marmer Mozaïek 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: