De warme kleurtinten van de Pietra Aurelia Moka zorgen voor een landelijke en huiselijke sfeer.

De Pietra Aurelia Moka tegels is een van de weinige keramische tegels met een verouderd uiterlijk. De licht getrommelde randen geven de tegels een authentiek en warm karakter. U zult alle gemakken van het keramiek ervaren, terwijl u het onderscheid met een verouderde natuursteen bijna niet kunt maken. De tegels zijn zo gemaakt dat er een grote verscheidenheid aan prints in iedere partij zit. Zo zult u niet snel 2 maal dezelfde tegel tegenkomen.

Daarnaast is het bij keramiek belangrijk dat de makelij van de Pietra Aurelia Moka goed is. Hoe zijn de tegels gebakken? Hoe slijtvast zijn de tegels? Zijn de tegels gerectificeerd? Dit zijn allen aspecten van keramiek die de prijs en de kwaliteit bepalen.

Afhankelijk van uw wensen proberen we u te adviseren over uw perfecte vloer en de juiste manier om deze te verwerken.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Zoals al eerder in dit artikel aangegeven is de Pietra Aurelia Moka een keramische tegel die praktisch niets absorbeert. Hierdoor kunnen vlekken niet in de tegel trekken en krijgt u geen last van olie en/of vetvlekken. Daarnaast is keramiek zeer hard en ligt de slijtvastheid van keramiek velen malen hoger dan bij de meeste natuursteen soorten.

Indien u vragen heeft of advies wenst over natuursteen en/of keramiek, het onderhoud, of het verwerken van deze tegels, horen we het natuurlijk graag.

Formaten:
  • 75x75x1 cm.
  • 90x60x1 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: