Modern interieur met Belgisch Hardsteen Raamzaag Gezaagd.

Prachtige moderne woning in Papendrecht

Fam. De Jong – Papendrecht. Deze Familie uit de regio van Dordrecht kwam een poos geleden bij ons in de showroom. Zij waren bezig met de bouw van een royale nieuwbouwwoning en uiteraard was door ook een nieuwe vloer bij nodig. Men was op zoek naar een materiaal met karakter, maar absoluut geen 13 uit een dozijn vloer.

Tijdens dit bezoek viel hun oog op de Belgisch Hardsteen Raamzaag gezaagd. Een prachtige industriële vloer, geproduceerd uit een klassiek materiaal met een moderne afwerking.

Echter vond deze familie het erg lastig om dit in te beelden over een gehele woning. Wij hebben direct ons klantenbestand doorgenomen en een afspraak gemaakt met een oud klant welke deze vloer eerder gekocht had, en waar deze Raamzaag gezaagd al door Tegelzettersgilde verwerkt was. Tezamen met de klant is er een bezoek ingeplant zodat de Belgisch Hardsteen Raamzaag gezaagd in een aangeklede woning bezichtigd kon worden.

Dit bezoek gaf de doorslag om dit materiaal te bestellen en daar heeft men absoluut geen spijt van. Het resultaat een is daadwerkelijk verbluffend. Door de groot opgezette ruimtes komt de Belgisch Hardsteen Raamzaag gezaagd echt goed tot z’n recht. Het materiaal is hier geleverd en verwerkt in een Banen van 60cm breed en wisselende lengtes. Daarnaast heeft ons Tegelzettersgilde ook weer uitmuntend werk hier geleverd. Naast het verwerken van de vloer is het materiaal ook gereinigd en geïmpregneerd door het Tegelzettersgilde.

Belgisch Hardsteen | Raamzaag Gezaagd

Bekijk hieronder de video en foto’s van dit project