Robuuste Belgisch Hardsteen Look tegels in ruimtelijke villa

Natuurgetrouwe Belgisch Hardsteen Look Tegels

05_belgisch-hardsteen-look-grijs-geschuurd-keramiek-vloertegels-wandtegels-keuken

Een prachtig project met keramische tegels. Tot stand gekomen in een nauwe samenwerking tussen de klant, de architecten en onze specialisten.

Wanneer een project zoveel aandacht krijgt, kan het eindresultaat bijna niet anders dan verbluffend zijn. Van Den Heuvel & Van Duuren was vanaf het begin van de bouw betrokken bij dit project. Samen met de klant en de architect zijn we op zoek gegaan naar de juiste materialen om dit schitterende interieur nog meer uitstraling te geven.

Opvallend in dit project zijn de Belgisch Hardsteen Look tegels. De afwerking van deze tegels is gebaseerd op de “grijs geschuurde” afwerking van de echte Belgische hardsteen. Hierdoor heeft de tegel een mooie lichte en natuurlijke uitstraling waarbij de fossielen nog steeds goed zichtbaar zijn. Het grote formaat van deze tegels (150×75 cm!) zorgt voor een rustige uitstraling in de grote ruimtes. In het toilet is er gekozen voor een kleine mozaïek voor een speels contrast met de grote vloertegels.

Uiteraard is ook dit project gemaakt door onze specialisten van het TegelzettersGilde, die zichzelf hier wederom overtroffen hebben.