Rond gekapte stapstenen van grijs-witte graniet.

Stapstenen Basic Tibet Asian White | Gekapt

stapstenen-basic-tibet-asian-white-tuin-accessoires-1

Onze rond gekapte stapstenen van witte graniet met een subtiele grijze spikkel voegen niet alleen functionaliteit toe aan je tuinpad, maar ook een vleugje tijdloze elegantie. Deze stapstenen combineren moeiteloos met het groen in je tuin, terwijl ze tegelijkertijd een decoratief element zijn.

Kenmerken van Stapstenen Basic Tibet Asian White:

  • Elegante Uitstraling: De witte granieten stapstenen met grijze spikkels creëren een verfijnde en tijdloze uitstraling die uitstekend past bij de natuurlijke omgeving van je tuin.
  • Decoratieve Toevoeging: Deze stapstenen zijn niet alleen functioneel als looproute, maar ook bijzonder decoratief. Ze voegen visuele aantrekkingskracht toe aan je tuinpad en creëren een harmonieuze sfeer.
  • Natuurlijke Integratie: De neutrale kleuren en natuurlijke textuur van de granieten stenen zorgen voor een naadloze integratie met de omringende groene omgeving.

Creëer een Betoverend Tuinpad:
Met Stapstenen Basic Tibet Asian White kun je eenvoudig een betoverend tuinpad creëren dat niet alleen praktisch is, maar ook een esthetisch genot voor het oog. De combinatie van witte graniet en de subtiele grijze spikkels voegt een vleugje stijl toe aan je buitenruimte.

Prachtig Contrast met Groen:
De heldere witte kleur van de granieten stapstenen vormt een prachtig contrast met het weelderige groen in je tuin. Hierdoor komen zowel de stapstenen als de natuurlijke omgeving volledig tot hun recht en ontstaat er een harmonieuze balans.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

Onze stapstenen zijn vervaardigd van hoogwaardig graniet, wat betekent dat ze duurzaam en bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden, zodat je tuinpad er altijd verzorgd uitziet.

Een Stijlvolle Aanvulling voor Jouw Tuin:
Voeg stijl en functionaliteit toe aan je tuinpad met de elegante Stapstenen Basic Tibet Asian White. Deze stapstenen zijn niet alleen een praktische looproute, maar ook een verfijnde aanvulling op je buitenruimte die zowel schoonheid als bruikbaarheid biedt.

Verrijk Jouw Buitenleven:
Met Stapstenen Basic Tibet Asian White verrijk je jouw buitenleven met een vleugje verfijning en schoonheid. Creëer een betoverend tuinpad dat zowel jou als je gasten zal verrassen en verwelkomen in je prachtige buitenruimte.

Formaten:

  • Ø 40 cm. Dikte 3 cm.

Toepassingen voor deze keien:

Tuin Accessoires

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin
stapstenen-basic-tibet-asian-white-tuin-accessoires-1

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Stapstenen Basic Tibet Asian White | Gekapt 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: