De Terrazzo Stone Zwart wordt ook veel gebruikt als bies om een lichtere Terrazzo Stone.

De Terrazzo Stone is al jaren een prachtige klassieke vloer die we in veel oude huizen terug zien. Vaak worden de Terrazzo vloeren gestort, maar omdat dit erg arbeidsintensief is, is er tegenwoordig een gemakkelijkere optie. Deze Terrazzo tegels hebben dezelfde prachtige klassieke uitstraling als die je van de stortvloeren gewend bent en omdat de tegels worden geleverd met een strak gezaagde kant met een klein facet is het mogelijk om deze tegels zeer strak te verwerken, waardoor het net lijkt alsof de tegels één groot geheel zijn.

Deze zwarte variant uit de Terrazzo serie is een prachtige tegel die net wat exclusiever is dan de andere kleurtinten uit de serie. De tegels worden geleverd met een afmeting van 40x40x1,5 cm en hebben een dikte van 1,5 cm.

Tip! Heeft u gekozen voor een Witte Terrazzo tegel? Zaag dan uit deze zwarte variant een bies voor langs de zijdes. Dit geeft een prachtig effect.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Het onderhoud van Terrazzo tegels brengt niet veel onderhoud met zich mee, maar mocht u nou twijfelen of bent u niet zeker over welke producten u moet gebruiken, dan kunt u altijd vragen om een passend onderhoudsadvies op maat.  We helpen u graag.

Deze Zwarte Terrazzo tegel dient verwerkt te worden in een zuur arme, flexibele tegellijm, en komt het best tot zijn recht wanneer hij op kleur gevoegd wordt.

Formaten:
  • 40 x 40 x 1,5 cm dikte

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: