Tuintegels Goedkoop

Als u op zoek bent naar goedkope tuintegels denkt u waarschijnlijk in eerste instantie niet aan natuursteen. Veel mensen denken namelijk dat natuursteen tuintegels erg duur zijn.

In veel gevallen zijn natuursteen tuintegels ook niet goedkoop. Maar bij goedkoophardsteen.nl koopt u uw tuintegels wel goedkoop!

Goedkoophardsteen.nl werkt rechtstreeks samen met de fabriek / groeve in China. Ook het container transport wordt door ons zelf geregeld. Hierdoor is het mogelijk om absolute top hardsteen tuintegels aan te bieden voor een lage prijs. Koopt u goedkoop tuintegels bij goedkoophardsteen.nl, dan krijgt u dus ook nog eens de beste kwaliteit!

tuintegels goedkoop banner

Onze hardsteen tuintegels zijn 3 cm dik. Hierdoor zijn uw tuintegels bestand tegen vorst en kunnen ze zwaarder belast worden dan (de veel verkochte) 2,5 cm dikke hardsteen tegels. Ook ligt een tuintegel van 3 cm dik natuurlijk stabieler dan een dunne variant. De tuintegels bij goedkoophardsteen.nl worden gezoet geleverd. Dit is een mooie dicht geschuurde afwerking die met een fijne korrel en water geschiet. De kleur van een gezoete tuintegel is donker grijs en heeft een eiglans. Een voordeel van deze afwerking is dat mos en aanslag hier slecht op hechten.

Mocht u de tuintegels overigens zelf willen gaan leggen? Dan vindt u hiervoor een handig stappenplan op onze website.

Dus,

Goedkoop tuintegels kopen?

Bekijk hier onze aanbieding!