Turks Hardsteen

Vanaf nu is vdh-vd.nl ook de specialist voor Turks hardsteen. Door een directe link met de groeves in Turkije hebben wij toegang tot de beste kwaliteit Turkse hardsteen. Daarnaast kunnen wij deze Turkse hardsteen natuurlijk scherp aanbieden.

Om u een duidelijk beeld te geven van onze Turkse hardsteen vindt u hieronder een duidelijk uitleg over deze prachtige natuursteen.

Over Turkse hardsteen

Turkse hardsteen is officieel geen echte hardsteen. Turks hardsteen is namelijk een zeer harde marmer. Hierdoor heeft deze natuursteen veel voordelen. Zo is de Turkse hardsteen bijv. bij buitengebruik nauwelijks tot niet gevoelig voor verkleuring. Daarnaast zijn beschadigingen als krasjes minder goed zichtbaar op het “soft finish” oppervlak van deze tegels.

Turkse Hardsteen Binnen

Turkse hardsteen is een schitterende natuursteen voor binnen. Door de lichtgrijze kleur en prachtige structuur van de Turkse hardsteen oogt deze natuursteen namelijk zeer rustiek. Daarnaast heeft het licht grijze oppervlak het voordeel zeer vergevingsgezind te zijn op het gebied van vlekken. Zeker na het impregneren, is de Turkse hardsteen een heerlijke vloer om op te leven.

Turkse Hardsteen Buiten

De Turkse hardsteen is inmiddels een zeer populaire natuursteen geworden voor buiten. Dit komt omdat deze harde marmer de uitstraling heeft van een hardsteen, maar niet gevoelig is voor verkleuring door UV en / of zuren uit regen. Wanneer u dus kiest voor een Turks hardsteen terras, dan ligt uw terras er over jaren nog even mooi bij.

Prijzen Turkse Hardsteen

Door de sluiting van de groeves in China is de prijs van het Chinees hardsteen erg gestegen. Hierdoor is het prijsverschil met de Turkse hardsteen niet heel groot meer, terwijl het kwaliteitsverschil wel groot is. Waar de Chinees hardsteen erg krasgevoelig is en buiten snel verkleurd, is de Turkse hardsteen een stuk minder kras en verkleuringsgevoelig.

Turks Hardsteen is een schitterende, maar betaalbare natuursteen!

Bekijk ons assortiment