Helder groene eye-catcher voor interieurstijlen met lef!

Verde Guatamala | Marmer Look Keramiek | Gepolijst

verde-guatamala-marmer-look-keramiek-vloertegels-wandtegels-badkamer-1

Het best-lijkende keramische alternatief voor de prachtige Verde Guatamala marmers uit Italië. Gezien de afkomst was het voor ons gemakkelijk schakelen tussen de echte groeves en onze keramische fabrieken in Italië. Het is dan ook een proces van ca. 5 jaar geweest om tot dit eindresultaat te komen. Chique, gedurfd en een eye-catcher in één!

Door middel van de nieuwste 3D-technieken welke ze in Italië gebruiken, is het mogelijk de aderen iets verder naar de achtergrond te drukken en op deze manier een realistische diepte in de tegel te creëren, ook worden ze in vloeiende bewegingen door de verschillende groene kleurschakeringen heen geleid. Door zijn groene boventoon is deze tegel een uniek exemplaar in zijn soort. Wij denken dan ook graag mee betreft de kleuren qua interieur of sanitair om het optisch passend te maken zonder dat het een druk circus aan kleuren wordt.

Zoals ook in ons portfolio zichtbaar is, kunnen de tegels op zowel de vloer als de wanden verwerkt worden. Naast een woonkamer, keuken of slaapkamer, zou het dus ook prachtig tot zijn recht komen in een moderne badkamer, toilet of wellness.

De Verde Guatamala look is verkrijgbaar in verschillende, kleine en grote formaten. Een creatieve tegelzetter zou in deze met de verschillende patronen, alle aderen ook enigszins mooi in elkaar door kunnen laten vloeien.

Bent u benieuwd naar deze tegel of wenst u deze tegel in het echt te zien? Neem dan direct contact met ons op of vraag hieronder direct een offerte op.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Verde Guatamala heeft weinig onderhoud nodig. Wanneer u deze vloer wekelijks of maandelijks dweilt met een simpele keramiekreiniger kunt deze vloer jarenlang in nieuwstaat houden.

Voor de verwerking van de Verde Guatamala adviseren wij een flexibele poederlijm. Ook het voegmateriaal dient cementgebonden en flexibel te zijn. Daarnaast is het raadzaam een strakke tegel als deze te verwerken met behulp van een Tile Level System. Hiermee kunt u de tegels gemakkelijker strak en vlak verwerken.

Uiteraard zijn er veel verschillende mogelijkheden en denken we graag met u mee. Vraag ons om advies en sta versteld van onze service.

Formaten:

  • Gepolijst: Tegels 60 x 60 cm, dikte 1 cm
  • Gepolijst: Tegels 120 x 30 cm, dikte 1 cm
  • Gepolijst: Tegels 120 x 60 cm, dikte 1 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

verde-guatamala-marmer-look-keramiek-vloertegels-wandtegels-badkamer-1

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Verde Guatamala | Marmer Look Keramiek | Gepolijst 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: