Over Vietnamees Hardsteen

Vietnamees hardsteen is een prachtige natuursteen die gewonnen wordt in Vietnam. De fossielen in deze hardsteen variëren van schelpen tot skeletten waardoor de Vietnamese hardsteen veel weg heeft van de Belgische hardsteen. Toch is de Vietnamese hardsteen een stuk voordeliger. Dit heeft natuurlijk niets te maken met kwaliteit, maar met de arbeidskosten in het land van herkomst.

Vietnamees Hardsteen Onderhoud

Vietnamees hardsteen is een steen die weinig onderhoud nodig heeft. Wanneer u de Vietnamese hardsteen tegels regelmatig dweilt met een geschikte zeep, is dit al voldoende om uw vloer in prima conditie te houden.

Het kan natuurlijk zijn dat u Vietnamees hardsteen in uw badkamer, keuken of toilet wilt gaan gebruiken. Of misschien wilt u uw vloer gewoon een extra beschermlaag geven. Ook dit is geen probleem. Bij vdh-vd.nl vindt u altijd de juiste onderhoudsproducten voor iedere toepassing.

Verschillende afwerkingen in Vietnamees hardsteen

Eigenlijk is er voor iedere stijl een Vietnamese hardsteen te vinden. Bent u op zoek naar een moderne hardsteen vloer, of juist naar een verouderde? Met de Vietnamese hardsteen kan het allemaal!

Hieronder vindt u wat verschillende afwerkingen in Vietnamees Hardsteen

Vietnamees Hardsteen Gezoet
Vietnamees Hardsteen Gezoet
Vietnamees Hardsteen Gezoet

Wanneer u op zoek bent naar een stijlvolle strakke / klassieke tegel, dan is de gezoete Vietnamese hardsteen precies wat u zoekt. Door het gezoete oppervlak komen de kleuren en fossielen van de Vietnamese hardsteen prachtig naar voren. Daardoor krijgen deze tegels een zeer exclusieve charmante uitstraling.

 

Vietnamees Hardsteen Soft Finish
Vietnamees Hardsteen Soft Finish
Vietnamees Hardsteen Soft Finish

Zoekt u een stoere hardsteen vloer met een verouderd karakter? Dan hebben wij de Vietnamees Hardsteen Soft Finish voor u. Deze tegels zijn prachtig “Soft Finish” getrommeld, waardoor deze tegel een prachtige doorleefde uitstraling heeft. Deze vloer wordt dan ook veel gebruikt in monumentale panden en boerderijen.

 

Vietnamees Hardsteen Geschuurd en Gezuurd
Vietnamees Hardsteen Classic
Vietnamees Hardsteen Classic

Deze Vietnamese hardsteen wordt verkocht onder de naam “Classic”. Deze tegels zijn eerst geschuurd en daarna gezuurd. Hierdoor ontstaat een doorleefd karakter vanuit een prachtige kleurtint. Deze tegels zijn worden geleverd met gezaagde of gekapte kanten. Schitterend!