Stoere full-body keramische tegel met diverse lava-structuren.

Vulcano Dark | Beton Look Keramiek

vulcano-dark-keramiek-vloertegels-1

Iedereen kent het beeld welke ontstaat wanneer een vulkaan net een uitbarsting heeft gehad. Als de druk te hoog wordt, worden magma, as en stenen naar buiten geperst. De lava stolt hier altijd nog na en vanaf dat moment zijn de ontwerpers van de Vulcano Dark hun creativiteit gaan gebruiken. Het robuuste beeld wat zichzelf dan vormt in de vorm van stollend lava is nagebootst in deze full-body keramische tegel.

Met diepte zijn de verschillende reliëfs in deze tegel terug te vinden aangezien ze in onze Italiaanse fabrieken met 3D-printers en diverse baklagen werken. Vanuit de 3D-prints welke aangebracht worden op de toplaag, wordt er nog een extra baklaag toegepast om de diepte in de tegel nog duidelijker aanwezig te maken. De antraciete kleur met hier en daar een gemêleerde roest/bruin tint zorgt ervoor dat je een stoer oppervlak krijgt en makkelijk te combineren is met diverse kleuren. Om dat robuuste karakter nog kenbaarder te maken, zorgen ze er tijdens het productieproces voor dat er welvingen aan het oppervlak van de zijdes gemaakt wordt. Zo komen de tegels nog beter tot zijn recht, het is bij dit materiaal dan ook
mooi om het antraciet af te voegen.

De Vulcano is verkrijgbaar in verschillende, kleine en grote formaten. Zo begint het al bij een klein subtiel formaat van 20x20cm, maar is het zelfs in een banenverband van 90x60cm te verwerken.

Bent u benieuwd naar deze tegel of wenst u deze tegel in het echt te zien? Neem dan direct contact met ons op of vraag hieronder direct een offerte op.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Vulcano Dark heeft weinig onderhoud nodig. Wanneer u deze vloer wekelijks of maandelijks dweilt met een simpele keramiekreiniger kunt deze vloer jarenlang in nieuwstaat houden.

Voor de verwerking van de Vulcano Dark adviseren wij een flexibele poederlijm. Ook het voegmateriaal dient cementgebonden en flexibel te zijn. Daarnaast is het raadzaam een strakke tegel als deze te verwerken met behulp van een Tile Level System. Hiermee kunt u de tegels gemakkelijker strak en vlak verwerken.

Uiteraard zijn er veel verschillende mogelijkheden en denken we graag met u mee. Vraag ons om advies en sta versteld van onze service.

Formaten:

  • Mat: 20×20 cm. Dikte 1 cm
  • Mat: 60×30 cm. Dikte 1 cm
  • Mat: 60×60 cm. Dikte 1 cm
  • Mat: 90×60 cm. Dikte 1 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

vulcano-dark-keramiek-vloertegels-1

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Vulcano Dark | Beton Look Keramiek 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: