Deze Travertin Ivory Creme in Waalformaat is zeer geschikt voor looppaden en terrassen waar u een gezellige, mediterraanse uitstraling wilt bereiken.

De Travertin Ivory Creme in Waalformaat is een sfeermaker. De Creme / Beige tint van deze Travertin heeft namelijk een zeer warm karakter. Doordat steentjes na het zagen en schuren ook nog getrommeld zijn, hebben deze steentjes een licht verouderd karakter. Dit versterkt uiteraard de uitstraling van deze steentjes. Naast mooi zijn deze Waalformaat steentjes ook bijzonder fijn in het gebruik. Het getrommelde oppervlak is niet glad en gemakkelijk schoon te houden.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

De Travertin Ivory Creme in Waalformaat kan uiteraard ook gebruikt worden in combinatie met andere terrastegels. De steentjes kunnen dan dienen als lijst of kader om tegels met bijvoorbeeld grotere formaten. Of bijvoorbeeld als afscheiding tussen een terras en het gras.

Onderhoud:

De Travertin Ivory Creme in Waalformaat heeft weinig tot geen onderhoud nodig. De Soft Finish afwerking geeft namelijk weinig hechting aan vuil en groen. Mocht u de steentje toch eens goed willen reinigen, dan zijn er verschillende zuurvrije grondreinigers die hier geschikt voor zijn.

Verwerking:

De Travertin Ivory Creme in Waalformaat kan gemakkelijk verwerkt worden op een zand bed. Mocht u zeker willen zijn van maximale stabiliteit, dan kunt u hier eventueel wat cement aan toevoegen en de steentjes verwerken in het zogenaamde gestabiliseerde zand.

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: