Een unieke, natuurlijke en sfeervolle manier om uw wand aan te kleden.

Woodpanels | Erotic

Prachtige Teakhouten strips of blokjes die verwerkt zijn op netjes. De netjes kunnen zeer strak op elkaar verwerkt worden, waardoor de strips als 1 geheel in elkaar vallen.

Onze Teak Wood Panels zijn nog redelijk nieuw op de markt. Speciaal voor de mensen die wel eens wat anders willen. In plaats van stenen of glazen mozaïeken zijn hier de Wood Panels. Prachtige teak houten stroken die verwerkt zijn op netjes, zodat u ze eenvoudig op een wand kunt verwerken. Deze netjes kunnen zeer strak op elkaar verwerkt worden, zodat de naden van de individuele strips perfect in elkaar overlopen.

Een houten mozaïek brengt warmte en gezelligheid in een kamer. Daarnaast is het een unieke manier van wandbekleding. Deze prachtige unieke wandbekleding is een echte eye-catcher en zal veel complimenten opleveren. Het is weer eens wat anders dan strakke witte muren of een steenmozaïek.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Wood Panels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Dat wil zeggen dat de wood panels verkrijgbaar zijn als vierkante blokjes of in stroken. Voor ieder wat wils.

Juist omdat het een compleet ander materiaal is dan natuursteen of keramiek, is het vrij gemakkelijk te combineren met verschillende interieurstijlen.

Formaten:

  • 50 x 20 cm. Dikte 1-2 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, slaapkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin
Woodpanels

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Woodpanels | Erotic 👇