Prachtige Witte Mozaïek Wandtegels.

Albino White Tumbled | Marmer Mozaïek

Zoekt u een mozaïek met een landelijke uitstraling? Dan is de Albino White Tumbled Marmer een zeer fraaie optie. Deze mozaïek bestaat uit witte marmer blokjes welke verwerkt zijn op kleine baantjes. Hierdoor heeft de Albino White Tumbled Marmer Mozaïek een zeer speels karakter. Deze mozaïek wordt aangeleverd op netjes van 30×15 cm. Deze netjes zijn zo gemaakt dat ze precies in elkaar passen. Hierdoor kunt u deze mozaïek verwerken zonder dat de voegen van de netjes zichtbaar zijn.

De Albino White Tumbled Marmer Mozaïek wordt veelal gebruikt in kleinere ruimtes zoals de badkamer, toilet of keuken, maar is ook zeer geschikt voor in bijv. de wellness.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Albino White Tumbled Marmer Mozaïek is gemaakt van een lichte, maar harde marmer. Hierdoor vraagt dit materiaal van zichzelf al weinig onderhoud. Toch adviseren wij u de Albino White Tumbled Marmer Mozaïek altijd te impregneren met een kleurloze impregneer. Door de steentjes en voegen te impregneren nemen de steentjes nog minder vuil en vocht op. Daarnaast is het mozaïek na deze behandeling ook minder
vatbaar voor kalkaanslag.

De Albino White Tumbled Marmer Mozaïek kan het beste verwerkt worden in een zuurvrije en flexibele natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren. Omdat deze mozaïek bestaat uit zeer lichte marmer steentjes adviseren wij deze mozaïek zilvergrijs te voegen.

Formaten:

  • 30 x 15 cm. Dikte ca 1 cm (Netje)

Toepassingen voor deze tegels:

Badkamer, toilet, keuken, wellness

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Marmer-Mozaiiek_Albino-White-Tumbled_30x15cm_1920x1080_HD

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Albino White Tumbled | Marmer Mozaïek 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: