Een marmer mozaïek van ovale vlakke marmersteentjes in een smaakvolle lichtgrijze kleurenmix.

Oval Light Grey | Marmer Mozaïek

De Oval Light Grey marmer mozaïek is een unieke mozaïek bestaand uit geslepen ovale steentjes, gemaakt van lichtgrijze marmer. De Oval Light Grey marmer mozaïek heft een rustige en chique uitstraling en wordt veelal gebruikt in natte ruimtes als de badkamer, toilet of wellness. Maar ook boven een aanrechtblad is de Oval Light Grey marmer mozaïek een prachtige eyecatcher. Het mozaïek wordt geleverd op netjes van 30×30 cm die perfect in elkaar passen. Hierdoor is deze mozaïek niet alleen gemakkelijk te verwerken, maar ziet u na verwerking ook geen voegen van de netjes terug.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Oval Light Grey marmer mozaïek wordt veelal gebruikt in natte ruimtes. Het is dan ook raadzaam deze marmer mozaïek goed te beschermen. Wij adviseren u dan ook deze mozaïek kleurloos te impregneren. Door het marmer te impregneren voorkomt u intrekken van vuil, vet en vocht. Daarnaast heeft kalk minder hechting op de impregneerlaag.

De Oval Light Grey marmer mozaïek dient verwerkt te worden in een flexibele en zuurvrije natuursteenlijm. Deze lijm voorkomt verkleuring van het marmer. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:

  • Netje 30 x 30 cm. Dikte ca 1 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Keuken, Toilet, badkamer, wellness

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Marmer-Mozaiek_Oval-Light-Grey_30x30cm_1920x1080_HD

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Oval Light Grey | Marmer Mozaïek 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: