Deze graniet kenmerkt zich door zijn diepe zwarte kleur en stoere afwerking.

Alexander Black | Leather Finish

De Alexander Black Leather Finish is een schitterende diep zwarte graniet vloer met een eigen karakter.

Deze bijzondere eigenzinnige diep zwarte graniet draagt de naam Alexander Black Leather Finish. Een prachtige vloer met een zogenaamde Leather Finish afwerking. De Leather Finish afwerking houdt in dat de vloer eerst geschuurd is, waarna het wordt geborsteld. Daardoor krijgt de vloer het robuuste karakter wat we van de Leather Finish afwerking gewend zijn. Het stoere karakter van de Alexander Black Leather Finish wordt eveneens benadrukt door de prachtige structuur die dankzij de afwerking zeer mooi aan het licht komt.

De Alexander Black wordt geleverd met strak gezaagde zijdes en zonder facet, waardoor het graniet erg strak verwerkt kan worden. Deze vloer komt dan ook het beste tot z’n recht in een moderne inrichting.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

Het onderhoud van de Alexander Black Leather Finish wordt een stuk eenvoudiger gemaakt door de afwerking van de steen. Vuil is veel minder goed te zien op dit robuuste oppervlak dan op bijvoorbeeld een gepolijst oppervlak. Echter zijn er nog steeds verschillende manieren om de Alexander Black Leather Finish te reinigen, beschermen en onderhouden. Hoe u dit het beste kunt doen hangt af van de plek waar de tegels verwerkt worden.

Laat ons daarom weten waar u de Alexander Black Leather Finish wilt gaan verwerken en wij zorgen voor een onderhoudsadvies op maat. Zo weet u zeker dat u de juiste producten gebruikt om uw vloer in topconditie te houden.

De Alexander Black Leather Finish is een graniet en kan het beste verwerkt worden in een flexibele, zuurarme natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:

  • 61×61 cm. Dikte 1,5 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Alexander Black Leather Finish

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Alexander Black | Leather Finish 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: