De Silver Grey Leather Finish is een schitterende graniet vloer met een mooie grijze kleur.

De bijzondere structuur van de Silver Grey Leather Finish geeft direct weg dat dit een graniet is. De grijze kleurtinten geven de tegel een warme en welkome uitstraling. Een prettige bijkomstigheid aan deze tegel is dat deze is afgewerkt volgens de “Leather Finish” methode. Deze methode houdt in dat het graniet eerst geschuurd wordt, waarna het geborsteld wordt tot het dat bijzondere uiterlijk krijgt wat deze vloer uniek maakt. Graniet is een van de meest harde steensoorten die er zijn, wat het voor veel stoffen en middelen onmogelijk maakt om dit graniet te beschadigen.

Echter raden wij onze klanten altijd aan om hun graniet goed te behandelen en het goed te reinigen, beschermen en onderhouden. Hierdoor blijft uw vloer het langst mooi.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Het onderhoud van de Silver Grey Leather Finish is vrijwel minimaal, aangezien het graniet erg dicht van structuur is. Graniet neemt weinig op, maar ondanks het feit dat graniet erg onderhoudsvriendelijk is raden we onze klanten altijd aan om het goed te reinigen, beschermen en onderhouden.

De juiste wijze van behandelen kan worden bepaald op basis van de ruimte waar het graniet verwerkt gaat worden. Geef ons daarom aan waar de steen komt te liggen, zodat wij kunnen zorgen voor een passend onderhoudsadvies.

De Silver Grey Leather Finish dient verwerkt te worden in een flexibele, zuurarme natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:
  • 61 x 61 x ca. 1,5 cm
  • Banen vrije lengte 40 cm. Dikte 1,5 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: