Beige / grijs met een prachtige subtiele afwerking.

Amoreira Sabbiato

De Amoreira Sabbiato is werkelijk één van de meest bijzondere kalkstenen uit onze collectie. Een prachtige, maar chique ogende kalksteen met een strak en licht gestraald oppervlak.

De zeer stijlvolle Amoreira Sabbiato wordt speciaal voor ons gemaakt, waardoor we veel inspraak hebben gehad over de uiteindelijke afwerking van de steen. Doordat de Amoreira Sabbiato is gestraald zullen krassen minder goed zichtbaar zijn, maar blijft de strakke en luxueuze uitstraling bewaard.

Doordat de tegels van deze kalksteen strak gezaagd zijn, is het mogelijk om deze met een zeer nauwe voeg te verwerken. Hierdoor is de tegel eenvoudig te combineren met een klassieke of moderne inrichting.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

Er zijn veel verschillende verhalen over de Amoreira Sabbiato en hoe deze het beste onderhouden en beschermd kan worden. Na deze fijne kalksteen in een leefomgeving te hebben verwerkt en gezien te hebben hoe de tegel zich houdt na verloop van tijd zijn we van mening dat we u hier een perfect advies in kunnen geven op basis van waar de Amoreira Sabbiato verwerkt wordt.

We helpen u graag met een onderhoudsadvies op maat, zodat u uw vloer in top conditie kunt houden.

Daarnaast is het ook belangrijk om rekening te houden met de ruimte waar de Amoreira Sabbiato verwerkt wordt. Een verwerking in een natte ruimte vereist een andere behandeling dan verwerking in een woonkamer.

Formaten:

  • 60×60 cm. Dikte 2 cm
  • 80×80 cm. Dikte 2 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Amoreira Sabbiato portugese kalksteen

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Amoreira Sabbiato 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: