De Amoreira Sabbiato is werkelijk één van de meest bijzondere kalkstenen uit onze collectie. Een prachtige, maar chique ogende kalksteen met een strak en licht gestraald oppervlak.

De zeer stijlvolle Amoreira Sabbiato wordt speciaal voor ons gemaakt, waardoor we veel inspraak hebben gehad over de uiteindelijke afwerking van de steen. Doordat de Amoreira Sabbiato is gestraald zullen krassen minder goed zichtbaar zijn, maar blijft de strakke en luxueuze uitstraling bewaard.

Doordat de tegels van deze kalksteen strak gezaagd zijn, is het mogelijk om deze met een zeer nauwe voeg te verwerken. Hierdoor is de tegel eenvoudig te combineren met een klassieke of moderne inrichting.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Er zijn veel verschillende verhalen over de Amoreira Sabbiato en hoe deze het beste onderhouden en beschermd kan worden. Na deze fijne kalksteen in een leefomgeving te hebben verwerkt en gezien te hebben hoe de tegel zich houdt na verloop van tijd zijn we van mening dat we u hier een perfect advies in kunnen geven op basis van waar de Amoreira Sabbiato verwerkt wordt.

We helpen u graag met een onderhoudsadvies op maat, zodat u uw vloer in top conditie kunt houden.

Daarnaast is het ook belangrijk om rekening te houden met de ruimte waar de Amoreira Sabbiato verwerkt wordt. Een verwerking in een natte ruimte vereist een andere behandeling dan verwerking in een woonkamer.

Formaten:
  • 60x60x2 cm.
  • 80x80x2 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vorig artikel:

Volgend artikel: