De Chambolino is momenteel erg populair onder architecten in de Belgische Villabouw.

De Chambolino is een kind van onze creativiteit. Door deze prachtige kalksteen te zandstralen met een fijne korrel ontstaat er een licht opgeruwd oppervlak. Omdat wij dit materiaal vervolgens voorzichtig laten borstelen oogt dit zeer natuurlijk en minimalistisch. De Chamolino is dan ook geïnspireerd op de landelijk / moderne trend die momenteel gaande is onder architecten.

De Chamolino is kwalitatief zeer goed en qua uitstraling één van de mooiste kalkstenen die er op de markt te krijgen is. De afwerking die Van den Heuvel & Van Duuren gekozen heeft voor deze steen is niet alleen prachtig, maar ook praktisch. Door het licht opgeruwde oppervlak zijn krasjes weinig zichtbaar en is de vloer dus fijn en leefbaar.

Tip! De Chambolino is ook prachtig te gebruiken als wandbekleding.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

De Chambolino is momenteel erg populair onder architecten in de Belgische Villabouw. De Chambolino is een kind van onze creativiteit. Door deze prachtige kalksteen te zandstralen met een fijne korrel ontstaat er een licht opgeruwd oppervlak. Omdat wij dit materiaal vervolgens voorzichtig laten borst

Onderhoud en verwerking:

Ondanks de slimme afwerking van de Chambolino is het raadzaam dit materiaal goed te behandelen. Deze kalksteen is erg poreus, wat gemakkelijk te verhelpen is door de vloer te impregneren met de juiste impregneer.

Vraag ons hierin gerust om advies. Wij hebben hier immers jarenlange ervaring mee en helpen u graag met een onderhoudsadvies op maat.

Tijdens het verwerken van deze Chambolino is het belangrijk dat u een witte zuurvrije en flexibele natuursteenlijm gebruikt. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

LET OP! Ook is overtollig watergebruik niet wenselijk i.v.m verkleuring van de steen.

Formaten:
  • 60x60x ca. 2 cm.
  • 80x80x ca. 2 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: