Antieke beige imitatie van de klassieke Italiaanse marmerstijlen.

Antique Beige | Marmer Look Keramiek | Gepolijst

antique-beige-look-keramiek-vloertegels-wandtegels-slaapkamer-2

De Antique Beige wordt gekenmerkt als één van de beste lijkende, keramische alternatieven van de druk beaderde beige marmers van Romeinse tijd. Door de nieuwste 3D-technology in de fabrieken van Italië kunnen de bruin, beige en grijze aderen op een subtiele manier verwerkt worden in de tegels. De licht-beige ondertoon zorgt ervoor dat bovengenoemde aderen nog beter tot hun recht komen. Doordat er zoveel verschillende kleurschakeringen in het materiaal zitten, is de Antique Beige dan ook met verschillende kleuren qua interieur te combineren. Afhankelijk van de ruimte zou het advies wel zijn om rekening te houden met
een geminimaliseerde, strakke inrichting.

Zoals ook in ons portfolio zichtbaar is, kunnen de tegels op zowel de vloer als de wanden verwerkt worden. Naast een woonkamer, keuken of slaapkamer, zou het dus ook prachtig tot zijn recht komen in een moderne badkamer.
De Antique Beige look is verkrijgbaar in 3 verschillende, grote formaten. Een creatieve tegelzetter zou in deze met de verschillende patronen, alle aderen ook enigszins mooi in elkaar door kunnen laten vloeien. We hebben ervoor gekozen om enkel een gepolijste afwerking hiervan te laten maken, met die afwerking komt dit materiaal het beste tot zijn recht.

Bent u benieuwd naar deze tegel of wenst u deze tegel in het echt te zien?
Neem dan direct contact met ons op of vraag hieronder direct een offerte
op

Onderhoud en verwerking:

De Antique Beige is zoals alle keramische tegels in ons assortiment volledig onderhoudsvrij. Dit materiaal is bestand tegel schoonmaakmiddelen welke bijvoorbeeld zuren of andere chemische materialen bevatten. Dit maakt deze tegels tot een ideale oplossing voor wie niet naar de vloer of wand wil omkijken!

De Antique Beige is een full-body gerectificeerde tegel. Hierdoor is dit
materiaal zeer makkelijk te versnijden en te verwerken. Voor deze verwerking adviseren wij een flexibele poederlijm. Ook het voegmateriaal dient cementgebonden en flexibel te zijn. Daarnaast is het raadzaam een strakke tegel als deze te verwerken met behulp van een Tile Level System.
Hiermee kunt u de tegels gemakkelijker strak en vlak verwerken.

Formaten:

  • Gepolijst: 60×60 cm. Dikte 1 cm
  • Gepolijst: 120×30 cm. Dikte 1 cm
  • Gepolijst: 120×60 cm. Dikte 1 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

antique-beige-look-keramiek-vloertegels-wandtegels-slaapkamer-2

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Antique Beige | Marmer Look Keramiek | Gepolijst 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: